Aliexpress’den Uygun Fiyata Alabileceğiniz 5 Kaliteli Ürün -4-

Usb Hub

https://goo.gl/K732fm

10 liraya alabileceğiniz en güzel usb çoğaltıcı. Kalitesi ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Böyle bir ürünü Türkiye’de bu fiyata almak çok zor. Şu an hem evimde, hem de iş yerimde bu ürünü kullanıyorum. Bu zamana kadar en ufak sorun yaşamadım. Tavsiyemdir.

Ampul Bardak

https://goo.gl/CXWvn1

İlginç ürünleri seven biriyseniz bu ürün tam size göre. Ampul şeklinde bir bardağınız olmasını isterseniz mutlaka temin edin. Uygun fiyatlı ve ilgi çekici bir ürün. Kargo da kırılır diye korkmayın. İyi paketliyor satıcı. Aksi durumda zaten paranızı iade ediyor o yüzden içiniz rahat olsun.

Kablosuz led ışık

https://goo.gl/eZ2ESw

En beğendiğim ürünlerden birisi. Ürün bir adet pille çalışıyor. Ufak bir ürün ama gerçekten çok iş görüyor. Hareket sensörü sayesinde pili de uzun süre dayanıyor. Evinizde banyo veya WC girişinin üstüne, dış kapının anahtar kısmına, mutfağın girişine, vs takabilirsiniz. Gerçekten çok kullanışlı oluyor ve elektrik tasarrufu konusunda yardımcı oluyor.

Sırt Kaşıma Aparatı

https://goo.gl/5Nn9kz

İlginç bir ürün. Türkiye’de bunun tahtaları satılıyordu bir ara. Bu ürünün farkı teleskopik. Çektikçe uzuyor ve kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Özellikle yalnız yaşayanlar için çok kullanışlı bir ürün. Eşinizle yaşıyorsanız ona da sırtımı kaşı demeyeceksiniz. Çünkü artık portatif bir eliniz olacak. Uygun fiyatıyla alınabilir bir ürün.

Telefon Standı

https://goo.gl/T6ahVn

Telefonda video izlemeyi sevenler için güzel bir stant. Fiyatı uygun. Her masada bir tane olması gereken bir ürün. Kaliteli ve uygun fiyatlı.

 

Video