Aliexpress’den Uygun Fiyata Alabileceğiniz 5 Kaliteli Ürün -2-

Kumanda Askısı

Link: https://goo.gl/aMgzAe

Kumandalarınızın düzgün bir şekilde durmasını ve kaybolmamasını sağlamak amacıyla alıp kullanabilirsiniz. Eğer 2-3 kumandanız varsa sizin için mutlaka alınması gereken bir ürün zaten. Tv, uydu, dvd, ses sistemi, vs gibi bir çok kumandanız varsa çok işinize yarayacaktır. Ayrıca her seferinde eşinize kumanda nerede diye sormanıza gerek kalmayacak.

Kablosuz Şarj Cihazı

Link: https://goo.gl/Fh9LBC

Kablosuz şarj cihazlarının satışları yeni iPhone modelleriyle birlikte daha da artmaya başladı. Aliexpress’deki satıcılar da fiyatları düşürmeye başladılar. Yine uygun fiyatlı ve orta kaliteli bir kablosuz şarj cihazımız var. Türkiye fiyatına göre oldukça uygun olduğu için düşünmeden alabilirsiniz. 5V-1A çıkışa sahip bu cihazı tüm kablosuz şarj destekleyen cihazlarla kullanabilirsiniz.

Tornavida Anahtarlık

Link: https://goo.gl/gaUzWk

Ansızın ihtiyaç olan tornavidalarınızı yanınızda anahtarlık olarak taşımak istemez misiniz? Bu anahtarlık sayesinde tornavidalarınız her zaman yanınızda olacak. 2 çeşit renk seçeneği bulanan ürünü zevkinize göre seçebilirsiniz.

Alüminyum Kartlık

Link: https://goo.gl/kd4FH7

Hem kartlarınızı kırılmadan, bozulmadan saklayabileceksiniz, hem de temassız kartlarınızı hırsızlıktan koruyabileceksiniz. Ürün kompakt ve şık bir ürün. Normal cüzdan kullanmak yerine bunu kullanabilirsiniz. Türkiye fiyatı 15-20 lira civarı. Kalitesi de düşük. Fakat bunun hem kalitesi daha yüksek hem de fiyatı daha düşük.

Pilli Diş Fırçası

Link: https://goo.gl/qrptQB

3 adet fırça başlığıyla birlikte satılan ürün uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Oral-B diş fırçalarına benzeyen ürün normal diş fırçalarına oranla dişlerinizi daha iyi temizliyor. Fiyatı gerçekten çok uygun. Mutlaka alıp denemelisiniz.