2013 yılından sonra Fifa serisi Pes serisini satışlarda büyük bir atak yaparak geçti. Bunun nedeni Fifa’nın Frostbite teknolojisini kullanmaya başlaması. Fifa bariz bir şekilde Pes serisine göre üstünlük sağladı. Hala Pes’ten vazgeçemeyenler ise sadece alışkanlıktan dolayı devam ediyorlar.

Fifa’ya başlayan biri Ultimate Team modunu 1 kere oynarsa normal modları oynamak istemiyor. Çünkü kendi takımınızı kurmak, adam alıp adam satmak, online oynamak gibi durumlar Ultimate Team modunu daha fazla ilgi çekici kılıyor.

Ultimate Team’in asıl amacı EA Sports’un jeton satarak para kazanabilmesi. İyi oyuncular alabilmek veya kazanabilmek için paketler açmanız gerekiyor. Bu paketlerde oyun içi jetonlarla veya oyunda kazandığınız coinlerle açılıyor.

  • Coin kazanabilmek için ilk olarak katalog ürünlerini kullanın. Orada maç jeton katkısı alarak coin kazancınızı artırabilirsiniz.
  • Kadro kurma görevlerini yapın. Squad Building Challenges Bu konuda bu siteden yardım alabilirsiniz.
  • Squad Battles’da en az altın 3 derecesiyle haftayı bitirin.
  • Elinizdeki en basit oyuncuyu veya malzemeyi bile hemen sat ile satmayın. En düşük değer ile en yüksek değer arasında pazara ekleyin. Mutlaka satın alan çıkacaktır.
  • Elinizde coins oldukça bol bol paket açın. Ama normal paket değil, promo paketlerden. Normal paketlerde oyuncu sayısı az oluyor.

Alttaki videoda paket açılımları var. Çok iç açıcı değil ama daha sonra kayıt dışı açtığım 2 paketten birinde Suarez geldi. Bu yüzden yılmayın.

Mutlaka paketlerden iyi oyuncular geliyor. Gelmese bile gelen oyuncuları satarak paketin parasını çıkarıyorsunuz.