Özellikle iPhone kullananların daha doğrusu iOS işletim sistemi kullananların en büyük eksiği film ve dizi izleme uygulaması. Apple çok detaylı incelediği için uygulamarı, bu tür uygulamalar mağazaya giremiyor. Fakat geçenlerde nasıl olduysa böyle bir uygulama mağazaya girdi ve kısa sürede olsa mağazada bir süre kaldı. O sürede indiren indirdi tabi ki.

Ben de o indirenler arasındayım. Uygulama o kadar güzel ki anlatılmaz. Her film ve dizi Türkçe altyazılarıyla beraber uygulamada var. İstediğiniz filmi açıp izleyebiliyorsunuz. Player da gayet kaliteli.

Ayrıca istediğiniz filmleri indirip daha sonra da izleyebiliyorsunuz. Şu an mağazada olmasa da sitesinden indirip telefonunuza kurabiliyorsunuz. Yeni yöntemle ise üreticinin apple kimliği ile girip programı indirebiliyorsunuz. Burada detaylı anlatım mevcut. Ayrıca Android için de geçerli bu anlattıklarım. Uygulamayı çok beğeneceksiniz.

IMG_0849

Dizilerde altyazı bulmak biraz sıkıntılı olsa da indirip başka bir playerda açarak sorunu giderebiliyorsunuz. Sürekli güncellendiği için son bölümler sürekli ekleniyor.

IMG_0848

IMG_0847

Türkiye’de hala vizyona girmemiş filmler ve yeni vizyonda olan filmler de uygulamada mevcut. Bazı filmlerin dublajı başka dillerde olsa da yine de izlemesi güzel oluyor. Programı yükleyemeyen, hata ile karşılaşan olursa konu altından yorum yazarak yardım isteyebilir.

Uygulamayı hatalı kurarsanız, uygulama açılmadan siyah ekran verip kapanıyor. Eğer bunu yaparsa silip tekrar kurun. Hiçbir sıkıntı kalmadan yüklenecektir. Şimdiden hepinize iyi seyirler.