trivia1Trivia Crack oyununun ilk olarak ingilizce versiyonunu oynamıştım.  Oyun gayet güzel, zevkli ve eğlenceli gelmişti.  Türkçesi çıkana kadar çoğu kişi bu oyunu bilmiyordu.  Türkçesi çıktıktan sonra o kadar popüler oldu ki hem Google playstoreda hem de Apple storeda uzun süre zirvede kaldı.

Trivia Crack bir bilgi yarışması oyunu. 6 adet kategori var. Çarkıfelek gibi bir çarkı çeviriyorsunuz hangi karakter gelirse ona göre kategori belirleniyor. Yani tamamen şansınıza kalıyor. Her 3 doğru cevabınız size taç alma hakkı veriyor. Taç almak için yine kategori seçiyorsunuz ve o kategoride soru soruluyor size.

Soruyu  doğru bilirseniz o kategorinin tacını alıyorsunuz. 6 tacı ilk önce tamamlayan oyunu kazanıyor. Facebook arkadaşlarımızla oynayabiliyoruz. İkili yarışabildiğimiz gibi çoklu düellolarda yapabiliyoruz.trivia4trivia5trivia2

Bir de çoğu kişinin dikkat etmediği karakter kartları var. Aslında bu kartlar çok önemli. Bu kartlar size belli bir süre verip çeşitli hediyeler veriyorlar. Para, elmas, can ve tekrar çevirme hakkı gibi.

Paralarla oyun içinde joker kullanabiliyorsunuz. Elmaslarla karakter kartı satın alabiliyorsunuz. Karakter kart koleksiyonlarını tamamlayarak hediye karakter kartları da kazanabilirsiniz.

Ayrıca siz de Trivia nin gelişmesi için soru önerilerinde bulunabiliyorsunuz ve önerilen soruları değerlendirebiliyorsunuz. Olumlu not alan sorular oyunda kullanılmaya başlanıyor. Sorunun altında isminiz yazıyor. Bu da güzel bir durum.trivia6

Oyunda hile kullananlar bir hayli fazla. O kişileri kolayca anlayabiliyorsunuz. Bu yüzden hilesiz oynayanları bulunca sürekli onlarla oynayın.

Trivia Crack Türkçe Oyununu indirmek için alttaki bağlantılardan faydalanabilirsiniz.

Android

iOStrivia3