Cem Gelinoğlu’nun ortaya çıkarmış olduğu karakter Ali Kundilli ikinci macerasıyla karşımıza geliyor. Başrolde tabi ki Cem Gelinoğlu yer alıyor. Senaryo Faruk Aksoy ve Cem Gelinoğlu’na ait.

Filmde Cem Gelinoğlu,  Zeynep Aktuğ,  Sami Aksu,  Ezgi Tombul ve  Hakan Bilgin yer alıyor. Film 4 Mart’ta vizyona girdi ve ilk haftasonu tüm filmler arasında en çok izlenen oldu. Ama pek hakettiğini söyleyemem.

Konusu

Ali Kundilli ilk filmde peşinde koştuğu İlknur ile evlenir. Eşi hamile kalır. Ali Kundilli’yi çocuk heyecanı sarar. Ama karısının nazları ve istekleri bitmez. Eşi rüyasında bu çocuğun seçilmiş olduğunu ve onu doğurması için Ali Kundilli’nin babaannesinin köyüne gitmeleri gerektiğini söyler. Ali Kundilli’de bunu mecburen kabul eder. Köye gitmeden Ali Kundilli ve seçilmiş çocuğunun namı tüm köye yayılır. Böylece olaylar gelişir.

alikundilli2

Yorumum

Ali Kundilli 2 biraz zorlama bir film olmuş. Açıkcası ben sonuna kadar dayanamadım. Filmin yarısında salondan çıktım. Filmde o kadar gereksiz sahneler var ki anlatamam. Sanki sırf film biraz daha uzun olsun diye koyulmuş sahneler.

Recep İvedik’in başarısından dolayı bu karakter filmleri bir hayli arttı. Sabit Kanca ve Ali Kundilli bu kategoride fakat istedikleri başarıyı yakalayamıyorlar.

Filmde neredeyse hiç tanıdık oyuncu yok. Bazı oyunculuklar inanılmaz kötü. Sizlere tavsiyem başka filmlere bakın. Bu filme gidip zamanınızı öldürmeyin. Vizyonda çok daha güzel filmler var.

Hepinize iyi seyirler.

 

Fragman