Güzeller güzeli bir uygulamayla daha karşınızdayız. Uygulamanın ara yüzü, kullanım kolaylığı ve işlevi çok başarılı. Bu uygulamaya alternatif yüzlerce uygulama var fakat bu uygulama güncel olması ve film çeşitliliği sayesinde bir adım öne geçiyor.

Uygulama hem android hem de ios için mevcut. Android için uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

İos için uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

Uygulamanın Wifi Sharing özelliği sayesinde film ve dizileri televizyonunuza aktarabilirsiniz. Tabi bunun için televizyon ve telefonun aynı ağa bağlı olması gerekli.

Aynı şekilde Apple Tv ve Chromecast ile de aynı şekilde aktarım yapabilirsiniz.

Bilgisayardan izlemek için uygulamanın size vereceği ipyi tarayıcınıza girmeniz yeterli.

Altyazı desteği var. Fakat uygulama altyazıyı bulamazsa kendiniz başka bir yerden indirip uygulamaya ekleyebiliyorsunuz.

iOS cihazlarda uygulamayı yüklemek için safari uygulamasından https://cotomovies.com adresine girin. Sağ üstten Download butonuna basın. Açılan sayfadan ios non jailbreak olan versiyonu seçin. Hata verebilir. Hata verirse ayarlara girin, genel – > Profil ve cihaz yönetimi -> profil ismi – > güven işaretleyin. İşlem tamam.

Uygulamanın indirme özelliği de var. İstediğiniz dizi veya filmi cihazınıza indirip offline olarak seyredebiliyorsunuz. Bunun için filmi açıp, uygun ve çalışan bir kaynak seçin. Daha sonra alt taraftan download butonuna basın. İndirme başlayacak. İndirilenlere daha sonradan erişmek için menüden Downloads sekmesini kullanabilirsiniz.

Uygulamayla ilgili kafanıza takılan herhangi bir soru olursa yorum kısmından yazabilirsiniz.

Çekiliş Bilgilendirmesi

Çekiliş kısmındaki şartlardan istediklerinizi yapabilirsiniz. Her yaptığınız madde size ekstra bir çekiliş hakkı verecektir. Çekiliş 15 Mayıs’a kadar devam edecek. 15 Mayıs’ta en az 250 kişi olduğu taktirde çekiliş canlı yayında gerçekleştirilecektir. 5 kişiye Netflix 1 aylık üyelik, 1 kişiye 3 aylık Universal Vod üyelik, 3 kişiye 1 aylık Universal Vod üyelik verilecektir. 

Çekilişimize katılmak için buraya tıklayınız.