Netflix’i sorunsuz full hd izleyeyim, güncelleme alan, sorunsuz, stabil, yer kaplamayan bir cihazım olsun diyorsanız Amazon Fire TV Stick tam siz göre bir cihaz.

Cihazın ölçüleri 85.9 x 30.0 x 12.6mm. Ufacık bir cihaz. Televizyonun arkasına tak ve ondan sonra onu unut. Orada yıllarca işini rahatlıkla görecektir. 1.7 ghz hızında 4 çekirdekli işlemciye 8 gb depolama alanı ve 2 gb ram eşlik ediyor.

Cihazı kullanabilmek için Amazon’dan hesap açmanız gerekiyor. Hesabınızı açtıktan sonra kullanıma başlayabiliyorsunuz. Kumandası oldukça güzel. Xiaomi de bundan örnek alıp kumandasını geliştirmeli. Kumandanın tv ile senkronize olup ses işlemlerini ve güç işlemlerini yapması oldukça güzel.

Öncelikle Türkçe dil yok. Ama çok gerekli değil zaten. Çünkü kullanımı oldukça basit. Mağazası çok geniş değil. Netflix bile yok. Eğer Alman hesabı açarsanız Netflix mağazada görülebiliyor. Bundan dolayı kendi mağazasından Es File Explorer indirdikten sonra bu uygulama üzerinden 3. parti bir mağaza uygulaması indirmeniz gerekli. Aptoide Tv Market oldukça güzel. Bu marketi yükledikten sonra gerisi tamamen size kalmış. Android Tv işletim sistemine uygun bütün uygulamaları indirebilirsiniz.

Netflix 4k’ya kadar izleyebiliyorsunuz. Gerekli sertifikalar mevcut. Ip tv sorunsuz çalışıyor. PUBG deneyemedim ama Lite versiyonu çalışacaktır. Asphalt 8 oynadım ve oldukça zevkliydi.

Aşağıdaki videodan detaylı incelemeyi izleyebilirsiniz. Sorunuz olursa aşağıda linki bulunan Facebook grubumuzdan ve Telegram grubumuz üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Facebook Grubumuza Mutlaka Katılın – https://www.facebook.com/groups/239643156773803/?ref=bookmarks

Telegram Grubumuza Mutlaka Katılın – https://t.me/joinchat/B1eX9BY945WEzCbWY2ChMQ