Kodi ücretsiz bir yazılımdır. Bir medya center programıdır. Kodi üzerinden istediğiniz filmi, diziyi, kanalı, spor karşılaşmalarını ücretsiz izleyebilirsiniz. Oldukça faydalı ve güzel bir program.

Kodi için yazılan bir çok eklenti var. Bu eklentiler sayesinde Kodi’nin içeriğini zenginleştirebiliyorsunuz. İstediğiniz kategorilerde eklentileri indirerek, istediğiniz içeriklere kolayca erişebiliyorsunuz.

Kodi’yi Windows işletim sistemine kurmak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz. İndirdikten sonra herhangi bir ayar yapmadan kurulumu gerçekleştirin. Daha sonra Kodi’yi açın. Options’dan dili Türkçe yaparak programı daha kolay kullanabilirsiniz.

Peki spor karşılaşmalarını izleyebilmeniz için ne yapmanız gerekiyor. Bu bağlantıdan SportsDevil eklentisini indirerek tüm spor karşılaşmalarını Kodi üzerinden izleyebilirsiniz. Ayrıca eğer IPTV sahibiyseniz, yine kanallarınızı Kodi üzerinden izleme imkanınız var.

kodi

Kullanmaya başladıktan sonra bolca eklenti deneyeceksiniz zaten. Ama dikkat edin, bazı eklentiler kafanızı çok karıştırabilir. Bu yüzden mümkün olduğunca işinize yarayacak eklentileri kurun. Fazladan kaçının. Benim kullandığım video ve program eklentilerinin resimleri aşağıdadır.

program-eklentileri

video-eklentileri

UK Turk playlists eklentisi gerçekten çok iyi. Türklerin yaptığı bir eklenti ve içerisinde tüm Türk kanalları mevcut. Televizyonunuzun altına ufak bir bilgisayar yapıp bu programı kurmak isteyeceksiniz. Ne uyduya, ne de kablo tvye gerek kalmıyor bu program sayesinde.

Program hakkında takıldığınız, sormak istediğiniz herhangi bir şey olursa konu altında yorum yaparak sorabilirsiniz. Ayrıca Facebook sayfamızdan sorularınızı iletebilirsiniz. Eğer önerdiğiniz bir eklenti olursa da aynı şekilde paylaşabilirsiniz.

Hepinize iyi seyirler.