11 Mart 2016’da vizyona giren “Annemin Yarası” filmi bugüne kadar 312.445 seyirci toplayabildi. Filmin yapımcılığını Necati Akpınar, yönetmenliğini ise Ozan Açıktan üstleniyor.

Filmi Ozan Güven’in mükemmel performansı için bile izleyebilirsiniz. Ozan Güven’i beğenirim fakat bu kadar iyi olacağı aklımın ucuna gelmezdi. Filmde Ozan Güven dışında Okan Yalabık,  Belçim Bilgin Erdoğan,  Bora Akkaş ve Meryem Uzerli yer alıyor.

Salih, yetimhanede kalan bir genç. 18 yaşına geldiğinde ailesini bulmak için yetimhaneden ayrılır. Yetimhane müdürünün verdiği adrese gider fakat beklenmedik şekilde karşılaşır. Gittiği adreste annesini bulur fakat söyleyemez. Babası bir askerdir. Annesine tecavüz etmiştir ve kaçmıştır. Bunun üzerine Salih babasını aramaya koyulur. Sadece ismini ve göğsünde bir kartal dövmesi olduğunu bilir. Bu isimden yola çıkarak tek tek ziyaret eder aynı isme sahip insanları ve dövmelerini görmeye çalışır. Gittiği bir evde işe başlar ve olaylar gelişir.

anneminyarasi

Filmin sonunu tahmin edebiliyordum. Ona rağmen hiç sıkılmadan, nefessiz izledim. Ozan Güven kadar olmasa da Bora Akkaş da çok etkileyici bir performans sergiliyor. Vizyonda olan filmler arasında mutlaka izlenmesi gereken bir film varsa o da budur.

En çok seyirci toplayan filmlere bakarak film seçmeyin. Tamamen yanıltıcı olabiliyor. Ben 5 üzerinden 4.5 diyebilirim bu film için. Borislav Milic ile güzel dakikalar sizleri bekliyor. Filmin türü dram olsa da filmde çok eğlenceli dakikalar yaşayacaksınız.

Hepinize iyi seyirler.