Merakla beklenen Kolpaçino filminin üçüncüsü görücüye çıktı. O kadar bekledim umarım değer diye ilk günden filme gittim. Tek kelimeyle hayal kırıklığı.

Yönetmenliği ve senaryosu Şafak Sezer’e ait olan Kolpaçino 3, oyuncu kadrosunda bir çok tanıdık yüze yer veriyor. Şafak Sezer, Erkan Petekkaya, Aydemir Akbaş, Furkan Kızılay, Tuğba Melis Türk gibi oyuncular yer alıyor. Özellikle Erkan Petekkaya’nın performansı mükemmel. Farklı bir tarz canlandırmış ama hakkını vermiş.

Filmin Konusu

Özgür (Şafak Sezer), Sabri’den (Aydemir Akbaş) yediği kazığın ardından eşinden ayrılmıştır. Tek geçim kaynağı film çekimi için evini kiralayan yapımcılardır. Bir tartışma sırasında ünlü mafya babası ‘Başkan’ın (Erkan Petekkaya) adamlarından biriyle telefonu karışır. Yine elinde kalan zarfta kirasını umarken 20 tane 1 milyon dolarlık banknot bulur. Parayı alıp kaçmaya heveslenen Özgür’ün peşini, Başkan ve adamları bırakmayacaktır.

Filme gittim, salon neredeyse tamamen doluydu. Herkes heyecanla ne kadar güleceğini merak ediyordu. Filmde bazı sahneler oldukça komikti. Özellikle Ganyotçu’nun sahneleri herkesi güldürdü. Kolpaçino 1 ve 2’yle karşılaştırdığınız zaman arada dağlar kadar fark göreceksiniz.

Boşuna gidip, zamanınızı ve paranızı boşa harcamayın. Gidin KAÇMA BİRADER filmini izleyin. Emin olun Kolpaçino’dan bin kat daha güzel. O kadar zaman güzel bir film için bekledik ama boşa beklemişiz. Keşke daha güzel bir film izleyebilseydik. Filmde Şafak Sezer’in benzeri olan kişiye de gereksiz yere rol verilmiş. Hiç gerek yokmuş aslında.

Hepinize iyi seyirler. Bu filmi es geçin. DVD’sini bekleyin. 🙂

 

FRAGMAN